Hvem er vi?

Prosjektansvarlig Alexander Kingstam

Utviklingsansvarlig for prosjektet med risikoapplikasjon. Har arbeidet med systemutvikling og mobilutvikling de siste 10 årene med særlig fokus på innovative løsninger med enkle brukergrensesnitt, systemlogikk og effektivitet for brede sluttbrukergrupper med varierende datakunnskaper.

Kontakt: Alexander@mobilapplikasjon.no
Telefon: 45199000

Vi står bak Risikoapp.no

 • Risikoapp-teamet
  Risikoapp.no er laget og vedlikeholdes av ICM AS. Vi er et lite selskap som har spesialisert oss på problemløsninger for kommuner, fylker og større organisasjoner.
 • Kundeservice
  Som en liten aktør er det viktig med god kundeservice, derfor jobber vi med å fokusere på relasjonsbygging. For oss er det viktig å skape gode relasjoner med våre kunder og å gi en trygghet og fleksibilitet som skiller oss ut fra de store tradisjonelle selskapene.
 • Brukervennlighet
  Vi fokuserer på brukervennlighet og gjør alltid et gedigent arbeid med å utforme våre produkter slik at "alle kan forstå det" - uansett datakyndighet.
 • Produkttilpassing
  Av erfaring vet vi at ingen organisasjon er lik en annen, alle er unike og har sitt eget oppsett og sin egen hverdag. Vi er derfor veldig stolt over å kunne tilby unik tilpassing av produktet slik at dere får ut best mulige resultater.
 • -13 MarsStartet utviklingen av Risikoapp.no
  I 2013 begynte utviklingen av systemet til det som idag er Risikoapp.no. Helt i starten var applikasjonen kun et enkelt skjemasystem for tilsynsobjekter.
 • -14 AprilOppdatering av IOS-applikasjonen
  I 2014 startet oppdateringen av IOS applikasjonen for å sikkerstille at alle brukere enkelt kunne se sine objekter, fylle ut skjemaer og planlegge ut ifra dette. Vi implementerte også vektlegging av de forskjellige spørsmålene for å fastsette en RISIKO-verdi på hvert enkelt objekt.
 • -15 JuliNy Forskrift om brannforebygging
  Intensifiering av utvikling og tilpassing til de nye forskriftene om brannforebygging for 2016. Vi lagde nå et kontrollpanel som gjør det mye enklere å skape rapporter og å organisere resultater på en ryddig måte.
 • -16 Jan Ikrafttredelse av Forskrift om brannforebygging
  01.012016 startet de nye brannforebygging foreskriftene å gjelde.
 • -16 FebFlere brannvesen tar Risikoapp.no i bruk.
  I februar 2016 lanserte vi systemet for flere brannvesen. Med stor pågang jobber startup-support overtid for å få alle nye brukere oppe og gå.